Een perfecte mix voor vakantieplezier

Eigenaren van campind de Gijzel

Een mooie omgeving, Brabantse gastvrijheid, schitterende camping en zeer schone sanitair voorzieningen. In een aantal woorden kun je Camping De Gijzel omschrijven. Gelegen bij het dorp Helvoirt, de Oisterwijkse Vennen en de steden Tilburg en Den Bosch. De camping is het hele jaar open, wil je in het najaar of de winter er even tussenuit dan is dit mogelijk. Verwarmd sanitair gebouwen in de winter maken dit onder andere mogelijk. In de winter worden er ook activiteiten georganiseerd bij voldoende deelname.

Vakantie

Kom tot rust in de natuur

Door de mooie en rustgevende omgeving kom je helemaal tot rust, stap op de fiets voor een prachtige fietsroute die je kunt maken. Maar ook een wandeling door de bossen is een mogelijk om te doen. Met de kinderen zijn er in de omgeving diverse attracties zoals een zwembad, en diverse parken om naartoe te gaan. Veel plaatsen op de camping zijn voorzien van een kunstgrasmat waar je de voortent op kunt zetten, hierdoor sta je in de winter niet op een koude vloer.

Gezelligheid op de camping

Op de gehele camping kun je genieten van een zeer goede wifi verbinding, hiermee kun je met meerdere apparaten op internet. Wil je televisie kijken dan bieden we een gratis televisieaansluiting, dit zit allemaal inbegrepen in de dagprijs. Tijdens evenementen wordt er gezamenlijk televisie gekeken in het zaaltje, is het regenachtig dan is de zaal soms ook open om er een kopje koffie of thee te drinken. Vele activiteiten worden in de verschillende seizoenen georganiseerd.