Leukste citytrips in Europa

Je wilt er even tussenuit maar een week op vakantie is gewoon te duur. Je kiest daarom om een leuke citytrip te doen in Europa. Buiten Europa is namelijk veel te lang vliegen en zonde van je tijd. Maar naar welke stad moet je nu gaan? Barcelona ben je al vaak genoeg geweest. Wat zijn nou de leukste en origineelste stedentrips waar jij geweest moet zijn?

Rusland

Een vakantie naar Rusland is super origineel en oh zo mooi! Een van de mooiste steden om te bezoeken is Moskou. Dit is ook zeker een geschikte stad voor een citytrip en niet te ver vliegen. Rusland, en in het specifiek Moskou heeft zo veel te bieden. Opzoek naar een reisorganisatie die vakanties aanbiedt naar Rusland? Neem een kijkje bij Sovjet Reizen

Zagreb

Zagreb is de hoofdstad van Kroatië en is een hele hippe en bruisende stad. Deze stad is ruim 900 jaar oud en is het culturele hard van Kroatieë. Zagreb is onder te verdelen in de boven en onderstad. Deze zijn met elkaar verbonden door een tram die de hele dag heen en weer zoeft.

Zagreb heeft genoeg musea en mooie kunst galaries. Hier is dus genoeg te beleven voor de cultuurliefhebbers onder ons.

Valletta

Valletta is de hoofdstad van het eiland Malta is de kleinste hoofdstad van Europa. Desalniettemin is het een prachtige stad waar je zeker een weekendje kan vertoeven. Wil jij het perfecte kiekje schieten voor jouw Instagram feed? Dan moet je zeker een rondje lopen door de straten van Valletta. Als je klaar bent met slenteren door de straten pak je lekker je zwemspullen om bij te kleuren op het strand van Malta.