Vakantiepark Leistert heeft talloze accommodaties

Leistert

Kamperen is niet voor iedereen. Aan de andere kant: ook een huisje of glamping is heeft niet de voorkeur van alle mensen. Vakantie is persoonlijk, moet aangepast zijn op jouw wensen en is bedoeld om te ontspannen. Kortom: het soort accommodatie speelt daarin een grote rol. Bij vakantiepark De Leistert snappen ze dat.

Leistert

De Leistert: veelzijdigheid voorop

Kamperen is een echt Hollandse traditie. We slapen in tenten, koken samen, douchen samen en zijn helemaal in de natuur. Voor veel mensen is dat hemel op aarde. Er zijn echter ook nog steeds genoeg mensen die juist liever niet kamperen. Ze vinden het niet comfortabel, slapen niet goed of hebben last van muggen. Welke reden je ook hebt om niet in een tent te willen slapen: bij Leistert hebben ze een alternatief.

Huisje, bungalow of chalet

Wie niet dol is op kamperen maar wel graag dichtbij de natuur verblijft, kan kiezen voor een huisje. Een chalet, cabin of bungalow is vaak van hout en vind je middenin het groen. Een bungalow heeft slechts een verdieping. Een chalet is over het algemeen iets groter en doet denken aan de vakantiehuizen in skigebieden. Een huisje kan groot zijn, maar ook erg klein. Alle bovengenoemde accommodaties hebben een douche en toilet, wat het scherpe randje van het kamperen verwijdert. 

Leistert

Tenten

Maar als je toch wil kamperen, alleen dan met een klein beetje privacy en een toilet, dan kun je kiezen voor een glamping tent of safaritent. Deze is al opgezet op het park en is voorzien van een badkamer.